Wie zijn wij?

Zélé.bv is een bedrijf dat brede en innovatief mogelijkheden biedt op het gebied van technische beveiliging voor bedrijven.

 

Als bedrijf zijn we aangesloten bij het VEB ( Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven )
Deze vereniging
werd in 1987 opgericht met het doel de wildgroei in de branche tegen te gaan.

 

Ons standpunt is dat veiligheid binnen uw bedrijf bijdraagt aan een vertrouwde werkomgeving waarin uw medewerkers zich prettig moeten voelen. In de loop der jaren hebben we ons voortdurend ontwikkeld en zijn doorgegroeid tot een betrouwbare partner. Wij willen de dienstverlening volledig afstemmen op de manier zoals onze klanten zich het meest prettig voelen.

Wij leiden onze mensen zelf op en zorgen dat onze medewerkers in het bezit zijn van een VCA certificaat. Op deze manier vergroten we de veiligheid op het werk en indirect ook de veiligheid binnen het bedrijf waarvoor we werken.

Onze service staat bij ons hoog in het vaandel en we reageren op een snelle en doeltreffende manier op reacties en vragen van onze klanten. De service afdeling van Zélé.bv kan zo ook vroegtijdig bij onze klanten ingrijpen als het dreigt mis te gaan. Wij monitoren onze relaties op afstand en dragen er zorg voor dat we een stabiele omgeving voor de klant kunnen waarborgen.

Door ons track & trace systeem kunnen we overzien waar onze monteurs zich bevinden en kunnen we onze klanten snel van dienst zijn bij calamiteiten. Tevens dragen we hiermee ons steentje bij aan het milieu door niet onnodig extra kilometers te hoeven maken. Daarnaast houden wij bij de keuze van onze bedrijfsauto’s rekening met een minimale CO² uitstoot.