Beheer en Support

In een dynamische organisatie met steeds veranderende behoeften moet de ICT ondersteuning de bedrijfsvoering volgen. Blijvende aansluiting op de actuele behoeften van de business is immers van cruciaal belang. De toenemende integratie van functionaliteit gecombineerd met de eveneens toegenomen mobiliteit vereist dat de ondersteuning de behoeften van de gebruiker, zowel functioneel als met de geboden wijze van communicatie, flexibel volgt.

Met de Managed Service Desk van Zélé bent u verzekerd van een optimale ondersteuning van uw ICT-omgeving en gebruikers. Met de managed Service Desk beschikt u over één centraal aanspreekpunt (Single Point of Contact) voor de ondersteuning van uw medewerkers op het complete ICT domein (werkplek, communicatie, server en netwerk infrastructuren).

Het streven is een zo hoog mogelijk oplossend vermogen te bieden, ofwel het in het eerste contact direct oplossen van het probleem van de gebruiker waardoor het rendement verbetert. De geboden service is in hoge mate aanpasbaar aan uw organisatiemodel en medewerkers.