Netwerk Oplossingen

Zélé kan de volledige inrichting van uw LAN (Local Area Network) verzorgen, of het nu gaat om de inrichting van uw core of edge switches, het maken van een netwerk architectuur, wij helpen u graag met het bouwen van een betrouwbare LAN omgeving. Ook het documenteren van uw huidige LAN omgeving kunnen wij voor u verzorgen.

Componenten welke wij binnen het LAN netwerk kunnen realiseren en beheren.

Routing en switchen

Het verbinden van computers en randapparatuur met behulp van twee benodigdheden – switches en routers. Met behulp van switches en routers kunnen apparaten die zijn verbonden met uw netwerk eenvoudig met elkaar en met andere netwerken communiceren.

Firewall & Security

Bescherm uw netwerk door deep packet inspectie en firewall mogelijkheden van de volgende generatie te combineren met geïntegreerde netwerkbeveiligingsservices voor beveiliging zonder compromis.

File sharing

Een bestandsserver (of file server) is een server die Network Attached Storage ter beschikking stelt aan cliënts. Veel gebruikte protocollen zijn FTPS, http, HTTPS, NFS en SMB. Bestandsservers kunnen RAID gebruiken om de snelheid en betrouwbaarheid van het lezen en schrijven te vergroten.

Servers

De server(s) is (zijn) als het ware het hart van uw organisatie. Storingen of uitval vormen een ernstige bedreiging van uw bedrijfsprocessen. Wij werken uitsluitend met a merken, immers kwaliteit en betrouwbaarheid moet gegarandeerd zijn.

Communicatie

Uw onderlinge communicatie en de communicatie met uw klanten en leveranciers is van cruciaal belang voor u succes. Aanwezigheid, chatberichten, mail, spraak, video en vergaderingen. Gezamenlijk zijn deze communicatie mogelijkheden de basis van uw dagelijkse productiviteit.