Brandbeveiliging

Zélé is graag uw partner voor het waarborgen van veiligheid, welzijn, continuïteit voor mensen en bedrijfsmiddelen in gebouwen. Daarom kunt u bij Zélé terecht voor een complete brandbeveiligingsoplossing.

Iedere seconde telt

Denkt u weleens na over het risico op brand in uw pand? Een defecte brandmelder merkt niemand. Toch kan die melder het verschil betekenen tussen continuïteit en stilstand van uw bedrijf. Of erger nog: tussen leven en dood. Het bieden van veiligheid zit in ons DNA. Zélé voorkomt dat mensen en bedrijfsmiddelen in gebouwen onnodig in gevaar komen. In geval van nood telt iedere seconde. Daarom biedt Zélé u betrouwbare branddetectie- en brandmeldoplossingen. Daarmee waarborgt u de veiligheid van uw bezoekers, gasten en/of medewerkers. Als u voor Zélé kiest, voldoet u niet alleen aan de wettelijke vereisten voor brandveiligheid. U heeft dan bovendien een intelligent en gebruiksvriendelijk systeem met allerlei integratiemogelijkheden in huis.

Onze leverancier ontwikkelt brandbeveiligingsoplossingen voor alle mogelijke situaties en gebouwen, zoals voor kantoren, fabrieken, scholen, hotels en theaters.