BHV Oplossingen

​Wilt u de veiligheid op het werk verbeteren maar weet u niet goed hoe u dit het beste aan kunt pakken? Bij Zélé helpen we u graag verder. Met de Safeguard App kunt u BHV'ers snel en efficiënt inzetten wanneer dat nodig is. BHV'ers zijn onmisbaar binnen een bedrijf. Dankzij de app krijgt u inzicht in de aanwezigheid van beschikbare BHV'ers. U kunt de aanwezige BHV'ers via de app heel eenvoudig een melding sturen. Ook kunnen checklisten voor oproepbare medewerkers beheert worden via de app. Ons systeem wordt al gebruikt door een groot aantal bedrijven, waaronder het Amphia Ziekenhuis, VANAD Group en Ingram Micro. Wilt u ook graag kennis maken met de Safeguard App? We vertellen u graag wat de Safeguard kan betekenen voor de veiligheid op het werk!

 

 

De veiligheid op het werk vergroten

Als BHV'ers sneller ingezet kunnen worden, wordt de veiligheid op het werk vergroot. Met de Safeguard App kunt u veilige werkomstandigheden creëeren bij u op de werkvloer. Is er sprake van een noodsituatie, of is er sprake van een ongeval? U kunt direct zien welke BHV'ers er op dat moment aanwezig zijn binnen het gebouw. Deze BHV'ers kunt u vervolgens een melding sturen, zodat ze direct weten waar ze moeten zijn en wat er aan de hand is. BHV'ers kunnen reageren op de melding en aangeven of zij wel of niet ter plaatse kunnen gaan om hulp te verlenen. U kunt deze reacties vervolgens terugzien in de app. De Safeguard App is heel gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Bovendien wordt de data die door de app wordt opgeslagen weergegeven in rapportages, die u inzicht geven in de veiligheid binnen uw bedrijf. Deze rapportages helpen u om de veiligheid op het werk te optimaliseren. 

De veiligheid op het werk binnen uw bedrijf

De Safeguard App biedt u zo vele voordelen en is heel eenvoudig in gebruik. Bent u benieuwd naar de Safeguard App? We bieden u de mogelijkheid om de Safeguard App gratis uit te proberen. Op die manier kunt u zelf ervaren of de Safeguard App iets is voor uw bedrijf. Als u meer wilt weten over de vele voordelen en eigenschappen van de Safeguard App dan kunt u ook op onze website meer informatie vinden. Heeft u vragen over de Safeguard App of wilt u de Safeguard App graag gratis uitproberen? Neem dan contact met ons op. We horen graag van u hoe we u kunnen helpen om de veiligheid op het werk te vergroten!